From May 6 to 16, 2020 at 7PM (Wednesday to Saturday)
From May 6 to 16, 2020 at 7PM (Wednesday to Saturday)
By interpreting a montage of excerpts from the “Grand Dictionnaire de la Cuisine” by Alexandre Dumas interpolated with texts by Brillat-Savarin and others from the 19th century, Thibault de Montalembert and Hélène Babu will pay homage to the pleasure of words and cuisine.
“Grand Dictionnaire de la Cuisine” by Alexandre Dumas
With Thibault de Montalembert and Hélène Babu
From May 6 to 16, 2020 at 7PM (Wednesday to Saturday))
DON’T FORGET: A DRINK WITH THE ARTISTS IS OFFERED TO YOU AT THE END OF THE PERFORMANCE.
Tickets
Tarif réduit*
10€
* Tarif réduit réservé aux – de 26 ans, aux intermittents du spectacle et aux demandeurs d’emploi sur présentation des justificatifs nécessaires.
Pass 3 spectacles*
30€
Le Pass 3 spectacles donne accès à 3 spectacles de La Scène Thélème à choisir dans la programmation
Réservation à dîner*
Place(s) offerte(s)
Toute réservation à dîner un soir de spectacle donne droit à une place de spectacle par convive
Thibault de Montalembert
Comédien & Metteur en scène
Thibault de Montalembert, accompagné d’Hélène Babu, nous fait le plaisir de revenir pour faire entendre Dumas, Brillat-Savarin.
Pan-fried larks. Take one or two dozen larks — it depends on the number of your guests — pluck them (your larks, not your guests), empty them, and flambé them